Сватбен Грим Плевен

Защо сватбения грим е различен от останалите?

Сватбеният ден е един от най-емоционалните и чакани дни в живота на всяка жена. Сватбеният  грим трябва да символизира невинността и чистотата на жената преди заветното ДА! За това гримът трябва да изглежда много нежен и естествен, но същевременно и достатъчно силен, за да бъде видим на снимките и видеото от този така чакан ден.

Важно е да бъдат подбрани правилните цветове за грима, като избягваме ярките и силни нюанси, подходящи за парти или друг вид грим, но не и за сватба. Гримът трябва да бъде ненатрапчив, с нежни прасковени или розови цветове, близки до естествените. Ако в роклята или аксесоарите има златни или сребърни нотки  може да се добави същият акцент и в грима.

Сватбеният грим трябва да издържи 8-12ч. в перфектен вид. За това се налага да бъде направен от професионален гримьор. Професионалистът може да прецени вида на кожата, цвета и пропорциите на лицето, като на тази база да избере подходящите продукти.

Защо е добре да се направи пробен грим?

Както вече казахме, сватбата е един от най- емоцианалните моменти  в живота. За това е важно на сватбения ден, булката да харесва грима си и да се  чувства, спокойна и красива. Пробният грим ще даде възможност  да разберете как ще изглеждате предварително, а ако има нужда от корекции, те да бъдат изяснени. Всеки има различна представа за грима, понякога тя се оказва не реална, за други направеният грим може да бъде прекалено лек или силен, за това е добре крайният резултат да бъде уточнен предварително.  

На снимките вие трябва да изглеждате безупречно, защото този спомен остава за цял живот. Гримът трябва да бъде съобразен с техниката при заснемане, тъй като често това което виждате на живо не отговаря на заснетото. Безспорно фотографията  “омекотява” грима.

За мен, Елизабет, ще бъде удоволствие да се погрижа за вашият перфектен сватбен грим в един от най-важните и запомнящи се дни от вашият живот.